Zoekterm

Periode

15 maart 2018

Stemmen op stations 

Op woensdag 21 maart kan er op 80 stations gestemd worden voor de gemeenteraadsverkiezingen. Benieuwd of jouw station er ook bij staat? Kijk op www.ns.nl/stemmen

 

 

25 april 2016

Sanitaire voorzieningen op stations vernieuwd 

Sinds december 2015 is SANIFAIR exploitant van de 22 toiletgroepen op 21 stations in Nederland. SANIFAIR is als beste partner geselecteerd uit de aanbesteding die NS Stations hiervoor heeft gehouden. Onderdeel van de gunning is de renovatie van de bestaande sanitaire voorzieningen naar een herkenbaar serviceconcept voor alle bemenste toiletgroepen op de stations. Daarnaast werd begin dit jaar al een volledig nieuwe sanitaire voorziening gebouwd en geopend in Zwolle. In 2016 worden alle bemenste sanitaire voorzieningen van SANIFAIR op Nederlandse stations omgebouwd naar het nieuwe concept.

15 april 2016

Nieuwe OV-fietsen verspreid over stations in Nederland 

Sinds kort kunnen reizigers, die voor het laatste stukje van de reis een OV-fiets huren, op verschillende stations de nieuwe OV-fiets tegenkomen. Verspreid over Nederland zijn in totaal 1.000 fietsen geleverd. O.a. de stations Deventer, Tilburg, Utrecht Jaarbeurszijde en Amsterdams Centraal zijn voorzien van nieuwe fietsen. Services heeft nu in totaal op ongeveer 278 locaties OV-fietsen staan.