Winkelruimte

Stations zijn voor de reiziger een cruciale schakel in de reis van deur tot deur. Onze inspanningen zijn er op gericht om de reis van en naar het station en het verblijf op het station zo veel mogelijk te vergemakkelijken en te veraangenamen. We stellen de dienstverlening aan onze reizigers in alles voorop. Met onder andere een divers aanbod aan winkels en voorzieningen op het station, willen we inspelen op de behoefte van de reiziger. Wij onderzoeken dan ook  regelmatig wat de wensen van onze reizigers zijn en of onze formules en services hier nog op aansluiten. Ook onderzoeken en beproeven we welke nieuwe formules op het station zouden passen en wie dit het beste kan faciliteren. Dit betekent dat er formules en winkels komen en gaan, net zo als dat in een winkelstraat of winkelcentrum het geval is.

In de winkels op het station moeten de producten snel te vinden zijn en makkelijk te betalen. In tegenstelling tot een winkel in de winkelstraat, wil de reiziger vaak zo snel mogelijk verder reizen. Dat betekent een selectief assortiment, een ruime en overzichtelijke inrichting en relatief veel kassa‚Äôs. 

Wij zijn niet alleen op zoek naar retail en horeca, ook voor andere branches en functies kunnen ruimtes op het station zeer geschikt zijn. Denk hierbij aan kantoorruimte, kinderopvang, atelier of bibliotheek. Wij helpen u graag verder. 

Heeft u interesse in het huren van een ruimte op het station? Kijk hier voor het actuele aanbod.